PREV
NEXT

Rólunk

Nekünk a Balaton a Riviéra, ezért szeretnénk tenni a balatoni biciklis élet élénkítéséért, a biciklis turizmus fejlesztéséért.

Évekkel ezelőtt fogalmazódott meg bennünk az ötlet, hogy egy Bringaközpontban egyesítsük a balatoni kerékpárosok igényeit, amely mára megvalósult! Bízunk benne, hogy Te is betérsz hozzánk, és részesei lehetünk a balatoni kirándulásodnak, legyen az tavasszal, nyáron, vagy éppen ősszel.

A tó környéke fantasztikus terep a túrákhoz, hisszük, hogy kár lenne csupán az autód ablakából nézned, hogy suhan el melletted a táj.

Mint a bringázás szerelmesei, mi tudjuk, hogy kerékpárról szemlélve sokkal mélyebb kapcsolatba kerülhetsz a természettel, felfedezheted a Balaton-part rejtett zugait. A bőrödön érezheted a napsugarakat, esőcseppeket, a szelet. Jobban megfigyelheted az épületeket, embereket, könnyebben félbehagyhatod az utazást, ha valamilyen érdekes részlettel találkozol. Szóval bringázni az igazi. Nekivágni toronyiránt, keresztül a városokon, falvakon, átvágva az erdőn, erőltetett menetben hegynek felfelé, lefelé repesztve a völgybe.

Ez az, amit szeretnénk neked megmutatni, mert biztosak vagyunk benne, hogy ha egyszer ráérzel a kerékpározás nyújtotta szabadság ízére, visszatérő balatoni bringás válik belőled. Tőlünk mindenesetre a legjobb minőségű drót szamarakat bérelheted a kalandhoz, de ha saját kétkerekűvel érkezel, szervizünkben azt is szívesen felkészítjük az útra!

TOP

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com